Tandartspraktijk de Watertoren

Een ideale mix van praktijkinformatie, mondzorg gerelateerde informatie en ontspannende sfeerbeelden!

Over dit project:

In 2015 verhuisde Tandartspraktijk de Watertoren naar een groter pand. Rondom deze verhuizing groeide ook het aantal personeelsleden én het aantal patiënten. Door de groei van het aantal personeelsleden wisten de patiënten niet meer goed wie wie was. Er ontstond behoefte aan een soort ‘smoelenboek’. Daarnaast merkten de medewerkers van Tandartspraktijk de Watertoren dat de website minder goed bezocht werd door patiënten. En juist die website werd gebruikt om praktijkinformatie te delen. Deze twee redenen waren de doorslaggevende factor om een Wachtkamerscherm® aan te schaffen.

  Op het Wachtkamerscherm® wordt een mix vertoond van praktijkinformatie (medewerkers voorstellen, afwezigheid medewerkers, praktijkberichten, enz), mondzorg gerelateerde informatie (uitleg over klachten of voorlichting omtrent een gezond gebit) en ontspannende beelden die juist niets met mondzorg of de tandarts te maken hebben. Leuk detail is dat Tandartspraktijk de Watertoren samenwerkt met een fotograaf die de praktijk regelmatig van foto’s uit de regio voorziet, zoals mooie winterse sfeerbeelden of impressies van of rond het dorp.

  De patiënten reageren positief op het Wachtkamerscherm®. Regelmatig wordt er door een patiënt verwezen naar het scherm: ‘Ik zag op het scherm dat…’ En dit is nu precies wat Tandartspraktijk de Watertoren voor ogen had. Patiënten zijn beter op de hoogte van praktijknieuws, patiënten weten beter wat hun bezoek aan de tandarts inhoudt én patiënten gaan meer ontspannen de stoel in omdat hun gedachten even afgeleid werden door de sfeerbeelden en het actuele (landelijke) nieuws.Datum: Mar 2018

Klant: Tandartspraktijk de Watertoren

Categorie: e-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Meerkerk

Partner: ,Gerelateerde Projecten