Apotheek Twekkelerveld

Narrowcasting in combinatie met volgnummersysteem

Over dit project:

Apotheek Twekkelerveld beschikte reeds over een volgnummersysteem, maar dit voldeed niet meer omdat er geen onderscheid kon worden gemaakt in de reden waarom klanten de Apotheek bezochten. Via Huisartsenpraktijk Twekkelerveld kwamen ze in contact met e-poc Wachtkamerschermen® en de apotheek zag direct de meerwaarde in van de narrowcasting oplossing in combinatie met het q-Poc Volgnummer systeem.

Met het huidige systeem geven klanten al direct bij binnenkomst aan waarvoor ze komen. Dit doen ze via een keuzemenu op de moderne touchscreen zuil die bij de entree is geplaatst. Klanten worden nu direct bij de juiste balie opgeroepen. De volg- en balienummers worden getoond in een apart vak op het scherm, terwijl er ook een narrowcasting uitzending te zien is ter afleiding van de wachttijd.

De narrowcasting uitzending biedt Apotheek Twekkelerveld echt een meerwaarde. Tijdens de uitzending wordt eigen informatie gecombineerd met voorlichtingsvideo’s uit de e-Poc Media bibliotheek, het weer en het lokale nieuws. Daarnaast wordt informatie getoond van andere zorgverleners, zoals Huisartsenpraktijk Twekkelerveld en Fysiotherapiepraktijk De Bleek.

Apotheek Twekkelerveld merkt dat bezoekers de schermen goed lezen, want er worden namelijk aan de balie vragen gesteld over informatie die op de schermen staat.

De apotheek geeft aan dat het werken in het CMS niet moeilijk is en dat een speellijst eenvoudig aangepast kan worden. Ook wordt er via het CMS informatie gedeeld met de andere zorgverleners, zodat iedere discipline deze content kan verwerken in de betreffende uitzending. Kortom, Apotheek Twekkelerveld is zeer tevreden over zowel de ‘voor- als achterkant’ van e-Poc Wachtkamerschermen® en het q-Poc Volgnummer systeem.Datum: Jan 2013

Klant: Apotheek Twekkelerveld

Categorie: e-Poc, q-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Enschede

Partner: ,Gerelateerde Projecten