Fysiotherapie De Bleek

Schermen in wachtruimte en oefenzaal

Over dit project:

Fysiotherapie de Bleek heeft 2 vestigingen in Enschede. Op aanraden van een huisartsenpraktijk waarmee veel samengewerkt wordt, kwam deze fysiotherapiepraktijk in contact met e-Poc Wachtkamerschermen®. Inmiddels hangen er op beide locaties schermen en per locatie wisselt de uitzending.

De uitzending toont actuele informatie zoals het nieuws en het weer, maar ook praktijk-gebonden informatie. Dit biedt de praktijk de mogelijkheid om informatie te geven over bijvoorbeeld de specialisaties of waar cliënten terecht kunnen met hun vragen. Verder was er behoefte om cliënten te voorzien van aanwezigheidsinformatie. Nu wordt er per locatie getoond welke behandelaar er aanwezig is.

Wat dit project opvallend maakt, is dat er ook op één van de locaties een scherm in de oefenzaal hangt. Dit is bewust gedaan om cliënten afleiding te bieden als ze wat langer bezig zijn in de oefenzaal, zoals bijvoorbeeld fietsen op een trainingsapparaat. Een nuttige toepassing waarmee fysiotherapie De Bleek nóg meer uit hun narrowcasting uitzending haalt!Datum: Jun 2017

Klant: Fysiotherapie De Bleek

Categorie: e-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Enschede

Partner: ,Gerelateerde Projecten