Gezondheidscentrum De Nije Veste

Wachtkamerschermen® in multidisciplinair gezondheidscentrum

Over dit project:

Gezondheidscentrum De Nije Veste is een multidisciplinair gezondheidscentrum in Nijkerk. In het centrum hingen reeds schermen, maar het oude systeem bood te weinig mogelijkheden. Zodoende kwam De Nije Veste in contact met Wachtkamerschermen®.

Het belangrijkste doel om narrowcasting in te zetten, is afleiding voor de bezoeker. Daarnaast biedt Wachtkamerschermen® de gelegenheid om actuele informatie en nieuwsberichten aan de bezoekers te tonen mét muziek op de achtergrond. Hiermee wordt een vorm van privacy gecreëerd. Met elkaar fluisterende bezoekers zijn niet woordelijk door andere wachtenden te horen dankzij dit omgevingsgeluid.

De narrowcastinguitzendingen van De Nije Veste bevatten, naast het actuele (gezondheids)nieuws en het weerbericht, ook informatie over diverse zaken die in en rond het gezondheidscentrum en in Nijkerk spelen. Daarnaast bieden de schermen de mogelijkheid om de verschillende disciplines voor te stellen en te vertellen wat deze zorgverleners te bieden hebben.

Volgens de medewerkers van De Nije Veste worden de Wachtkamerschermen® goed bekeken, omdat ze merken dat een aankondiging op het scherm over bepaalde onderwerpen vrij vaak leidt tot het ophalen van een folder of flyer uit de marktkraam in de centrale hal. Ook vragen bezoekers met regelmaat om aanvullende informatie naar aanleiding van het zien van een bericht op het scherm.

Gezondheidscentrum De Nije Veste stuurt, net zoals Wachtkamerschermen®, actief op klanttevredenheid en beide partijen stellen het luisteren naar de klant voorop. Deze gezamenlijke overtuiging heeft mede geleid tot een prettige samenwerking met wederzijds vertrouwen die nog jaren mag voortduren!Datum: Mar 2018

Klant: Gezondheidscentrum De Nije Veste

Categorie: e-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Nijkerk

Partner: ,Gerelateerde Projecten