Groepspraktijk Tremelo (België)

Gebruik van oproepfunctie in Wachtkamerschermen® werkt tijdsbesparend.

Over dit project:

Groepspraktijk Tremelo (België) maakt al enige jaren gebruik van Wachtkamerschermen®. Dit tot volle tevredenheid. De aanleiding om voor een Wachtkamerscherm® te kiezen, was de verhuizing naar een nieuwbouw. Daarnaast wilde de praktijk werken met een oproepsysteem: de artsen en zorgverleners hoeven daardoor niet meer de wachtzaal in om de patiënt op te halen, wat tijdsbesparend werkt. “Omdat Wachtkamerschermen® een handige oproepfunctie kent, was het evident dat wij deze partij hiervoor benaderd hebben.”

De uitzending op het Wachtkamerscherm® vertoont voornamelijk algemene (praktijk)boodschappen, zoals wachtdienstinformatie of de procedure om een afspraak te maken of te annuleren.

De boodschappen worden afgewisseld met het actuele weerbericht van Tremelo. De zachte muziek of radio op de achtergrond heeft ook een rustgevend effect . Er is bewust gekozen niet te veel informatie te tonen op het scherm, omdat de wachttijden in de praktijk niet lang zijn.

De belangrijkste functie van het scherm is het oproepen van patiënten: “Het oproepen van patiënten werkt zeer gemakkelijk en efficiënt. We zijn dan ook zeer tevreden over ons Wachtkamerscherm®!”Datum: Apr 2019

Klant: Groepspraktijk Tremelo

Categorie: e-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Tremelo, België

Partner: ,Gerelateerde Projecten