Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos in Spijkenisse

Wachtkamerschermen® levert een bijdrage aan een optimale patiëntencommunicatie en een gerichtere informatiedeling!

Over dit project:

Bij Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos in Spijkenisse kreeg men het gevoel dat patiënten onvoldoende bereikt werden met (nieuwe) praktijkinformatie. Verder was er de wens om patiënten op de hoogte te brengen van eventuele wachttijden. Genoeg redenen om contact te zoeken met Wachtkamerschermen®.

Inmiddels hangt er sinds 2013 een Wachtkamerscherm® in de wachtruimte en over het algemeen genomen reageren patiënten positief op de uitzending. Het scherm wordt met name ingezet om praktijkinformatie te delen en wachttijden weer te geven. Het weergeven van de wachttijden wordt door de patiënten als zeer prettig ervaren. Daarnaast voelen patiënten zich meer betrokken bij de praktijk omdat ze op de hoogte zijn van nuttige praktijkinformatie. Zo worden nieuwe medewerkers via het Wachtkamerscherm® voorgesteld en wordt er weergegeven welke medewerkers afwezig zijn door bijvoorbeeld ziekte of verlof. Ook wordt via het Wachtkamerscherm® het gebruik van de webagenda en het e-consult onder de aandacht gebracht.

Kortom, Wachtkamerschermen® levert voor Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos een bijdrage aan een optimale patiëntencommunicatie en een gerichtere informatiedeling!Datum: Apr 2018

Klant: Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos

Categorie: e-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Spijkenisse

Partner: ,Gerelateerde Projecten