Mondzorg Dogterom

Wachtkamerscherm® draagt bij aan tevredenheid van patiënten.

Over dit project:

Mondzorg Dogterom biedt mondzorg in de meest uitgebreide vorm. Bij deze praktijk zijn alle specialismen vertegenwoordigd: van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde tandheelkunde zoals implantologie of orthodontie. Een tevreden patiënt is voor Mondzorg Dogterom de belangrijkste kernwaarde. De praktijk wil graag een ideale omgeving bieden voor iedere patiënt. Enerzijds qua inrichting (de ruimte om diverse behandelingen optimaal uit te kunnen voeren) en anderzijds zorgt de ruim opgezette indeling, de sfeer en het vele daglicht ervoor dat patiënten zich op hun gemak voelen.

Het Wachtkamerscherm® vervult een belangrijke functie in het bereiken en informeren van patiënten. Op het scherm wordt informatie voor patiënten getoond zoals uitleg over behandelingen, nota’s, uiting van tevredenheid of klacht, etc. Daarnaast wordt de aanwezigheid van de behandelaars op het scherm vertoond: zo weten de patiënten wie er die dag aanwezig zijn. Ook wordt er meer informatie over de praktijk gegeven door het vertonen van een bedrijfsfilm en diverse foto’s.

Een andere belangrijke functie van het Wachtkamerscherm® is het bieden van afleiding. Dit wordt gedaan door het tonen van nieuws en actualiteiten, maar ook door het tonen van weerfoto’s, natuurfoto’s of humoristische afbeeldingen van bijvoorbeeld Fokke en Sukke. Mondzorg Dogterom werkt met verschillende speellijsten per periode. Hier is bewust voor gekozen, zodat er met thema’s gewerkt kan worden. Zo zijn er bijvoorbeeld speellijsten beschikbaar die in het teken staan van Pasen of Koningsdag.

Volgens Mondzorg Dogterom draagt het Wachtkamerscherm® bij aan de tevredenheid van patiënten: “We vinden het belangrijk om een prettige omgeving te bieden voor onze patiënten. Even afleiding voor je naar de tandarts gaat is altijd welkom. Patiënten reageren daarom ook positief op de uitzending op ons Wachtkamerscherm®!”Datum: May 2019

Klant: Mondzorg Dogterom

Categorie: e-Poc, Wachtkamerschermen,

Locatie: Middelharnis

Partner: ,Gerelateerde Projecten