In samenwerking met het Ivoren Kruis heeft Wachtkamerschermen® een mondgezondheid module ontwikkeld. Deze module vertoont informatie over mondzorg en tips om de mond gezond te houden. De inhoud van de Ivoren Kruis mondgezondheid module is tot stand gekomen met medewerking van het Adviescollege Preventie Mond- en Tandziekten van het Ivoren Kruis.

Professioneel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
Met Wachtkamerschermen® kiest u voor dé oplossing voor de communicatie in uw wachtkamer. Ook aansluiten op een bestaand scherm is vaak mogelijk. Wachtkamerschermen® kenmerkt zich door een uitgebreide mediabibliotheek met volop mondzorg content. Daarnaast bent u volledig vrij in het samenstellen van uw uitzending en is Wachtkamerschermen® commercie-vrij.

Begin met een vliegende start!
Wij richten alvast een basisuitzending voor u in met de Ivoren Kruis mondgezondheid module en andere branchegerichte content. De basisuitzending wordt voor u op maat gemaakt en uitgevoerd in uw huisstijl. Ook de installatie van uw Wachtkamerscherm® wordt volledig uit handen genomen. Kortom: een totaaloplossing voor uw praktijk!